01172018Τετ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Τι Γίνεται στην Πόλη

Τι γίνεται στην Πόλη - Απρίλιος 2002 / Φ.2

-        Η παρουσίαση των ταινιών μικρού μήκους που έφτιαξαν οι μαθητές των Λυκείων της Κρήτης στα πλαίσια του προγράμματος "πάμε σινεμά" θα γίνει το διήμερο 27-28 Απριλίου στον κινηματογράφο Αστόρια  του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει  και η βράβευση των καλύτερων ταινιών ενώ θα υπάρχει επικοινωνία με σύστημα τηλεδιάσκεψης και με άλλες περιοχές της χώρας.
 
-   Έκθεση φωτογραφίας  του Στέλιου Αγγελάκη με τίτλο "Αίσθηση  της Γυναίκας"
     παρουσιάζεται στο "Μοναστήρι  του Καρόλου"
 
-    Έργα μαθητών  ΤΕΕ    και  ΣΕΚ  λειτουργεί  στα Νεώρια των Χανίων   μέχρι 24 Απριλίου.
 
- Συνεχίζονται οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕΚ  με το έργο  "Δάφνες κα ι πικροδάφνες" . Οι παραστάσεις δίνονται στο Βενιζέλειο Ωδείο.
 
- Δέκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα Χανιά συμπλήρωσε ο "Πολιτισμικός Νότος". Για την παρουσία του ο Νότος τιμήθηκε από το δήμο Χανίων . Παράλληλα  παρουσιάζει στο χανιώτικο κοινό  το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη  "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική". Το έργο παρουσιάζεται στο θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης".
 
 
 
 
 
 
Ενημερώστε μας,  για να ενημερώσουμε!
 
Στείλτε μας τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων που ετοιμάζετε  για να  μάθουμε εμείς και οι αναγνώστες μας "τι γίνεται στην πόλη"  τον επόμενο μήνα.
"ΠΥΞΙΔΑ"
ΤΘ  53   ΤΚ  73131  ΧΑΝΙΑ   ΚΡΗΤΗΣ
ΤΗΛ-  FAX: 0821074104   / 0974739122
                      e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.