12122017Τρι
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Συμφωνημένη Σιωπή

"GOOD CLEAN GIRLS HERE"!!!!

Έτσι ακριβώς το έγραφε ο τοίχος. Η παραπάνω οδηγία ήταν παρέα μαζί με τα σχετικά βελάκια προς διευκόλυνση των "συμμάχων" που έπρεπε να εκτονώσουν τας γενετήσιας ορμάς τους πριν την τελική νίκη.
Ίσως όμως να μην ήταν εκτόνωση αλλα προπόνηση για τα επερχόμενα…
Βλέπετε ο δικτάτορας πρέπει να φύγει…Το τρομακτικό είναι ότι θα φάει το σουτ από κάποιον που επίσης δεν εξελέγη αλλα εδιορισθη…Ας είναι καλά το αδερφάκι που "καθάρισε"….Το ανησυχητικό είναι ότι ο πονηρός και αιμοβόρος δυνάστης θα εκπαραθυρωθεί από κάποιον που πρέπει μάλλον να ανήκει στους όχι πολύ έξυπνους….Και έχει στις διαταγές του πολύ πιο καταστροφικά όπλα από αυτά που υποτίθεται ότι φτιάχνει στα υπόγεια ο μουστάκιας….
Γιατι όλα αυτά ;; Μα είναι απλό….Έρχονται εκλογές στους προστάτες μας…Οι χρηματοδότες πιέζουν….Δεν γίνεται μόνο να δίνουν…Πρέπει να βγάλουν και κάνα φράγκο….Είναι και η εταιρεία πετρελαίων του μπαμπά….
Αχ τι ωραία χρόνια….Τι υπέροχα που έτρεχαν οι πωλήσεις όταν υπήρχε το αντίπαλο δέος…Ποιος μαλάκας έριξε τον τύπο με το σημάδι στην καράφλα…
Ευτυχώς όμως μωροί υπάρχουν ακόμα σε πολλές γωνίες του πλανήτη και αν τυχόν κουραστούν να πληρώνουν το χαράτσι τότε τους στέλνουμε τους…επιθεωρητές!!! Αν τώρα αυτοί εντοπίσουν αντί για όπλα πετρέλαιο τόσο το χειρότερο για τους ελεγχόμενους….
Τα παιδιά λοιπόν πρέπει να ξεσκάσουν λίγο πριν το τελικό μπαμ….Τι κι αν είμαστε ο λαός με τις περισσότερες αντιρρήσεις τι κι αν έχουμε παράδοση στα μπινελίκια εναντίον τους…..’σε ρε μεγάλε να κονομήσει ο κόσμος δεν βλέπεις τι κρίση τραβάμε ;;; Σκάσε ρε μην ξενερώσουν γιατι περιμένουν αλλα δυο αεροπλανοφόρα στην ουρά για να τα μαδήσουμε….
"Ο κήπος είναι καρπερός" χα χα χα χα!!!
Αυτά τα αγγλικά είναι για πρώτη μικρή…. Για τα μαγαζιά της Τρούμπας….Εμείς τώρα οι εκσυγχρονιστές χτυπάμε από λόουερ και πάνω!!
Διατυμπανίζουμε λοιπόν: "good clean girls here…" κι αν πέσει έλλειψη σε "girls" τότε ίσως να έχουμε και "good clean boys here"…
Είναι να χάνουμε λεφτά με τέτοια κρίση ;;;