12142017Πεμ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Εδώ στο Νότο

Φύλλο 113 Οκτώβριος - Νοέμβριος 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!

Καλημέρα (ανεξάρτητα από την ώρα συνάντηση μας…)

 Οδηγούμαστε αργά και σταθερά προς μια ακόμα πράξη του εγκλήματος της διάλυσης του κοινωνικού ιστού αυτής της χώρας. Ένα ακόμα μνημόνιο,ως αδηφάγο βαμπίρ, ζητά το αίμα αυτής της κοινωνίας. Με μόνιμη επίφαση την καταστροφή οι οδηγοί αυτής της αμαξοστοιχίας μας καλούν προς το αδιέξοδο…

 Θλίψη, ανασφάλεια, ανέχεια, ατομικά και συλλογικά αδιέξοδα, μια κοινωνία σε καθημερινή σχιζοφρένεια που προσπαθεί να επιβιώσει.

 1.500.000 άνθρωποι χωρίς δουλειά! Δεκάδες χιλιάδες άλλοι απλά έχουν την εντύπωση ότι δουλεύουν καθώς μήνες είναι απλήρωτοι ή πληρώνονται με ψήγματα μισθού…

 Με μόνιμο επιχείρημα την ανάγκη αναδιάρθρωσης αυτής της χώρας οι κυβερνόντες ξεπουλούν με ένα αστείρευτο δογματισμό τον πλούτο της. Διαλύουν κάθε ψηφίδα κοινωνικού κράτους. Συνθλιβούν αστείρευτα καθετί οικονομικά ζωογόνο και αναπτυξιακά ελπιδοφόρο γύρω τους.

 Όλα αυτά φυσικά «για να σωθεί η χώρα» όπως με ευκολία κάθε στιγμή αναφωνούν. Εδώ και τρία χρόνια ένα μείγμα προπαγάνδας και τρομοκράτησης του ελληνικού λαού έχει καταφέρει κάποιοι να δουλεύουν για την εξαθλίωση μας και εμείς απλά την υπομένουμε !!!

 Τώρα παρά ποτέ χρειάζεται η αναστροφή αυτής της πορείας. Και η απάντηση δεν είναι απλά εκλογική. Εδώ που φτάσαμε δεν αρκεί (που επιβάλλεται !!!) η αλλαγή της κυβέρνησης με μια κυβέρνηση αριστεράς . Για να μπορέσει να αλλάξει η πορεία αυτής της χώρας χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση να εμπνεύσει, να οραματίσει και ως μια νέα εθνική δύναμη να χαράξει την πορεία για την νέα Ελλάδα έχοντας την ενεργό συμμετοχή όλων μας. Διαφορετικά η κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει αλλά το αδιέξοδο θα είναι δεδομένο !!!