12142017Πεμ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Τι Γίνεται στην Πόλη

Η RYANAIR παρουσιάζει νέα ελληνική ιστοσελίδα

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης , παρουσίασε εχτές (12 Μαΐου) στα Χανιά την ολοκαίνουργη Ελληνική ιστοσελίδα στα Τοπικά ΜΜΕ. Χτες το βράδυ στο "Καφέ Παλλάς" στην παλιά Πόλη των Χανιών, οι τοπικοί δημοσιογράφοι συμμετείχαν σε ένα σεμινάριο γνωριμίας της ιστοσελίδας, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Ελληνική έκδοση της και τις ενδιαφέροντες νέες υπηρεσίες όπως "Εύρεση Ναύλων". Με την συγκεκριμένη υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα να βρεθούν οι καλύτερες προσφορές ανά προορισμό, με βάση τις ημερομηνίες αναχώρησης, ταξιδιωτική περίοδο και τιμή.

 Στα Χανιά, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, για Ιταλία, Ελλάδα και Κροατία, John Alborante είπε:

 “Η Ryanair είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την παρουσίαση της Ελληνικής ιστοσελίδας στα τοπικά ΜΜΕ, δίνοντας την ευκαιρία στους εκπροσώπους των να δοκιμάσουν προσωπικά και να κλείσουν το ταξίδι τους μέσω της ιστοσελίδας  www.Ryanair.com. Είμαστε χαρούμενοι που γιορτάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα με δωρεάν εισιτήρια για τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ απολαμβάνοντας μαζί τις αναβαθμισμένες μας υπηρεσίες.

 Το ήδη ανακοινωμένο πρόγραμμα του 2014 στα Χανιά, προσφέρει 29 προορισμούς για το καλοκαίρι και 3 προορισμούς για τον Χειμώνα. Θα μεταφερθούν πάνω από 850.000 επιβάτες μέσα στο έτος, δημιουργώντας πάνω από 850* θέσεις εργασίας στην περιοχή..

 Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που οι πελάτες της Ryanair θα μπορούν να έχουν  δωρεάν μια επιπλέον μικρή χειραποσκευή, "ήσυχες πτήσεις", δωρεάν αριθμημένες θέσεις και χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών σε όλα τα στάδια της πτήσης, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους που επιθυμούν μια απόδραση γι’αυτό το καλοκαίρι. Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες υπηρεσίες όπως εφαρμογή σε smartphone, προϊόντα για οικογένεια και επιχειρήσεις.

 Η καινούργια Ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair , περιλαμβάνει mία εφαρμογή «ανιχνευτή νάυλου» , στο οποίο οι πελάτες θα μπορούν να βρούν και να κλείσουν τους χαμηλότερους νάυλους σύμφωνα με την τιμή , την διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού ,και μπορούν να μοιραστούν αυτούς τους αεροπορικούς νάυλους με φίλους και συγγενείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της εφαρμογής « μοιράσου τον νάυλο» .

 

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό προφίλ, και με ασφάλεια να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους εύκολα στο « η Ryanair μου», επιτρέποντας τους να πραγματοποιήσουν ταχύτερες κρατήσεις  και check-ins στο σάιτ της εταιρίας, Ryanair.com, την ίδια στιγμή που η Ryanair  θα παρουσιάζει και θα προωθεί οικογενειακά και επαγγελματικά προιόντα μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Επίσης ο κ. Ο John Alborante της RYANAIR σημείωσε:

           «Η RYANAIR είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει την καινούργια Ελληνική        ιστοσελίδα της ,δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν κράτηση με φθηνότερους νάυλους απευθείας στο www.ryanair.com/gr. Οι Έλληνες καταναλωτές γνωρίζουν και για αυτό έχουν ήδη επιλέξει την Ryanair για τους χαμηλούς της νάυλους αλλα και λόγω της υψηλης ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει η εταιρία.

        Όχι μόνο μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τις πτήσεις τους στο καινούργιο μας Ελληνικό σάιτ αλλά μπορούν επίσης να απολαύσουν μία δωρεάν μικρή δεύτερη τσάντα χειραποσκευών , «ήσυχες πτήσεις» ,διανεμημένες θέσεις αλλά μπορούν επίσης  να χρησιμοποιούν και τις ηλεκτρονικές τους συσκευές σε όλη την διάρκεια της πτήσης τους ,κάνοντας έτσι την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους , μαζί με  μία νέα εφαρμογή για smartphones ,και προιόντα προσαρμοσμένα στις οικογενειακές και επαγγελματικές ανάγκες των πελατών,  που έρχεται σύντομα.»