12142017Πεμ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Εδώ στο Νότο

ΟΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ "ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ" ΚΑΙ Ο ΛΟΒΟΤΕΜΝΟΜΕΝΟΣ ΟΧΛΟΣ

cut the rope 2w

 

Υπερεκτιμημένοι γιαλαντζί επαναστάτες ομότεχνοι, τελειωμένοι δημιουργικά, ηττημένοι ολοκληρωτικά από την ματαιοδοξία τους, φερόμενοι ως εγωϊστικοί "Φρανκενστάϊν" - δημιούργημα του "μιντιακού" συναλλασσόμενου συστήματος των μέσων μαζικής αποβλάκωσης, αρνούμενοι το έως τώρα ωφέλιμο έργο τους, το καλό μέρος του εαυτού τους, κατακρεουργούν το κοινό περί αισθητικής και αρμονίας αίσθημα με αντάλλαγμα λίγη ακόμη παράταση της δημιουργικής τους ανυπαρξίας. Χρόνια τώρα απόντες, απαθείς και αντισυναδελφικοί, αφήνοντας πάντα τους άλλους να καθαρίζουν και για εκείνους. 


Κόκκινο γι' αυτούς πανί η Αριστερά. Εκείνη που πάντα αφελώς(;) τους έδινε βήμα - και που δυστυχώς εξακολουθεί να τους δίνει. Βήμα το οποίο ποτέ δεν αρνήθηκαν. Ω, τι υποκρισία!! Οι συμβιβασμένοι να μιλούν για συμβιβασμό. 


Κι όλα αυτά την ώρα που η χώρα αγωνίζεται να υπάρξει, ελεύθερη και ανεξάρτητη από τα δεσμά που της έβαλαν εγχώριοι και ξένοι νταβατζήδες των λαών. Κι εκείνοι απέναντί της. Η καλύτερη προσφορά στους εδώ και χρόνια εργοδότες τους.

 

Πάτημά τους, δυστυχώς, οι λοβοτομημένοι και απροστάτευτοι αποδέκτες της χειραγωγούμενης πληροφόρησης, της "μίας και μοναδικής" αλήθειας, που μόνο το μέσο επιβάλλει.

 

Ας σταματήσει επιτέλους ο λαός να φέρεται ως όχλος.

Είμαστε όλοι ΠΟΛΙΤΕΣ αυτού του τόπου.

 

Βασίλης Φλώρος

τραγουδοποιός

 

για την αντιγραφή  Μ.Φ.