12182017Δευ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Τι Γίνεται στην Πόλη

Ευρωπαική Ημέρα Έκθεσης Καριέρας

BSD-1

 

 
Best Career Day: 100 φοιτητές και απόφοιτοι από το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχουν στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Έκθεσης Καριέρας 
στα Χανιά.
 
Ο φοιτητικός σύλλογος BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης, είναι ένας εθελοντικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την συμπληρωματική εκπαίδευση των Μηχανικών. Αυτόν τον Απρίλη ο σύλλογος BEST Chania θα φιλοξενήσει την Γενική Συνέλευση του οργανισμού BEST (Board of European Students of Technology) και στα πλαίσια αυτής διοργανώνεται Πανευρωπαϊκή Ημέρα Έκθεσης Καρίερας. Ο BEST Chania δίνει την δυνατότητα σε 100 
φοιτητές και απόφοιτους από το Πολυτεχνείο Κρήτης να παρευρεθούν στο Job Fair του event και να έρθουν σε επαφή με μεγάλες εταιρείες και πανεπιστήμια.
 
Συγκεκριμένα, η BEST Career Day (Ημέρα Έκθεσης Καριέρας), θα λάβει χώρα στις 24 Απριλίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Σε αυτή τη μέρα οι συνεργάτες (εταιρείες, δημόσιοι/ιδιωτικοί φορείς, πανεπιστήμια) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε προσωπική επαφή με τους 300 συμμετέχοντες της Γενικής Συνέλευσης και 100 φοιτητές/απόφοιτους από όλη την Ευρώπη.
 
Όποιος παρευρεθεί στην BEST Career Day έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρουσιάσεις από μεγάλες εταιρείες και πανεπιστήμια, να του γίνει προσωπική συνέντευξη, να παρευρεθεί σε workshop, καθώς καi στο Jobfair που θα λάβει χώρα.
 
Ο BEST Chania δίνει την ευκαιρία σε 100 φοιτητές και απόφοιτους του Πολυτεχνείου Κρήτης να λάβουν μέρος στο Jobfair της BEST Career Day, όπου φοιτητές κι απόφοιτοι θα έρθουν σε επαφή με μεγάλες εταιρείες και πανεπιστήμια. 
 
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου: “Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα για μια διεθνή καριέρα, καθώς έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!”
 
Οι αιτήσεις για τους 100 φοιτητές και απόφοιτους του Πολυτεχνείου Κρήτης έκλεισαν στις 30 Μαρτίου, μέσω της διεθνούς ιστοσελίδας του BEST (http://best.eu.org/student/courses/listOfLocalEvents.jsp)